FAQ – GELUKKIG SAMEN? SAMEN GELUKKIG!

Ik ben niet zo gelovig, kan ik meedoen?

Ja, de thema’s die aan bod komen tijdens dit traject, zijn thema’s waar gelovige en niet-gelovige koppels zeker iets van kunnen opsteken. Thema’s waar alle koppels soms eens mee worstelen, met het ene thema misschien wat meer dan met het ander. Het initiatief is laagdrempelig maar een openheid ten opzichte van het geloof is wel wenselijk. Het geloof speelt in ons leven wel een rol, dat kan in korte getuigenissen en tijdens de teachings wel enigszins doorsijpelen. We dringen echter niets op.

Mag ik alleen deelnemen want mijn partner is niet geïnteresseerd?

In dit geval is het traject echt voor koppels, je kunt daarom niet deelnemen als je partner het traject niet wil volgen. We nodigen je wel uit om ons te mailen. Als er verschillende mensen in dezelfde situatie zijn, kunnen we in het team bespreken als we iets kunnen uitwerken. 

Wij kunnen niet aanwezig zijn op het weekend, kunnen we het traject volgen?

Jammer genoeg niet. Het traject omvat de drie avonden en het weekend. Wanneer je deelneemt engageer je je als koppel om het volledige traject te volgen.

We kunnen niet aanwezig zijn op één van de avonden.

Dit is niet onoverkomelijk, we kunnen zeker een oplossing zoeken voor die ene avond. Neem contact op met madeforlove@emmanuelvlaanderen.be.

Ik woon te ver van alle aangeboden locaties?

Neem contact op via madeforlove@emmanuelvlaanderen.be we proberen een alternatief te zoeken.

Heb je een andere vraag/vragen…

Neem dan contact op we proberen je zo snel mogelijk te antwoorden.